• HvdV

Ordförandebrev


Kära vänner i Konsulära kåren,


Ett år har snart förlupit, och ett nytt står för dörren. Jag vill börja med att tacka alla för ett gott samarbete under det gångna året. Ett år som började lite knepigt i Covidens tecken, med all den osäkerhet detta gav.

Tillsammans med mina kollegor i styrelsen lyckades vi att under hösten arrangera ett, som jag tycker, bra och varierat föredragsprogram.

Vi har också under året haft ett mycket fint samarbete i den protokollära gruppen. Tillsammans med Länsstyrelsen, Regionen, Staden samt Universitet och Chalmers har detta varit ett forum för diskussioner av gemensamma frågor.

Programmet för nästa år har också börjat ta form. Vi startar den 10 januari med studiebesök på Volvo CampX. Årsmötet håller vi den 24 februari på Länsstyrelsen. För ytterligare programpunkter under våren väntar vi på definitivt fastställande.

Den 13 maj går CCs 90 års jubileum av stapeln med en eftermiddag fylld av föreläsningar och på kvällen ges en galamiddag på Börsen. Inbjudan med program kommer att skickas ut på det nya året.

För mig har det varit ett roligt år och jag har med ödmjuk stolthet representerat konsulära kåren. Det återstår för mig att önska er alla en God Jul samt Ett Gott Nytt År.


Robert

16 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla